Designmagasin
Designmagasin
Transformerende Sykkelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerende Sykkelparkering Smartstreets-Cyclepark er et allsidig, strømlinjeformet sykkelparkeringsanlegg for to sykler som passer på få minutter for å gjøre det raskt mulig å forbedre sykkelparkeringsanlegg over byområder uten å legge rot til gatebildet. Utstyret bidrar til å redusere sykkeltyveri og kan installeres i selv de mest trange gater, og frigjør ny verdi fra eksisterende infrastruktur. Utstyrt av rustfritt stål kan utstyret være RAL-fargematchet og merket for lokale myndigheter eller sponsorer. Det kan også brukes til å identifisere sykkelruter. Den kan konfigureres for å passe alle størrelser og kolonner.

Prosjektnavn : Smartstreets-Cyclepark™, Designernes navn : SMARTSTREETS LTD, Kundens navn : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ Transformerende Sykkelparkering

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.