Designmagasin
Designmagasin
Smarte Møbler

Fluid Cube and Snake

Smarte Møbler Hello Wood skapte en serie utemøbler med smarte funksjoner for samfunnsområder. Gjennom å gjenspeile genren for offentlige møbler, designet de visuelt engasjerende og funksjonelle installasjoner, med et lyssystem og USB-uttak, som krevde integrering av solcellepaneler og batterier. Slangen er en modulær struktur; elementene er varierende for å passe til det gitte nettstedet. Fluid Cube er en fast enhet med en glassplate med solceller. Studioet mener at formålet med design er å gjøre artikler fra hverdagen til elskelige gjenstander.

Prosjektnavn : Fluid Cube and Snake, Designernes navn : Hello Wood, Kundens navn : Hello Wood.

Fluid Cube and Snake Smarte Møbler

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.