Designmagasin
Designmagasin
Krakk

Ane

Krakk Ane-avføringen har solide tømmerplater av tømmer som ser ut til å flyte harmonisk, men uavhengig av tømmerbena, over stålrammen. Designeren opplyser at setet, håndlaget i sertifisert miljøvennlig tømmer, er dannet gjennom den unike bruken av flere stykker av en treform som er plassert og kuttet på en dynamisk måte. Når du sitter på avføringen, blir den svake stigningen i vinkel mot ryggen og avrullingsvinklene på sidene ferdig på en måte som gir en naturlig, komfortabel sittestilling. Ane-krakken har akkurat den rette graden av kompleksitet for å skape en elegant finish.

Pakke For Te

Seven Tea House

Pakke For Te Tea Hall Brand, tar bildet av søl og sprer te fritt og rolig, konseptet med tebryggingsprosess, sterk eller svak, og transformerer uforutsigbart, som et element i te-maleriet mens du smaker te. Den tilfeldige sjarmen ved å ta te som blekk og bruke fingeren som penn, tegne det ekspansive sinnet til tesalongfamilien som lever med landskapet. Den originale pakkeutformingen formidler koselig atmosfære, og uttrykker den hyggelige tiden å leve livet med te.

Markedsføring

Project Yellow

Markedsføring Project Yellow er et omfattende kunstprosjekt som konstruerer det visuelle konseptet Everything is Yellow. I følge nøkkelvisjonen vil det bli laget store utendørsvisninger i forskjellige byer, og en serie kulturelle og kreative derivater vil bli produsert samtidig. Som en visuell IP har Project Yellow et overbevisende visuelt bilde og energisk fargeskjema for å danne en enhetlig nøkkelvisjon, som gjør mennesker uforglemmelige. Egnet for storskala online og offline markedsføring, og produksjonen av visuelle derivater, det er et unikt designprosjekt.

Visual Ip Design

Project Yellow

Visual Ip Design Project Yellow er et omfattende kunstprosjekt som konstruerer det visuelle konseptet Everything is Yellow. I følge nøkkelvisjonen vil det bli laget store utendørsvisninger i forskjellige byer, og en serie kulturelle og kreative derivater vil bli produsert samtidig. Som en visuell IP har Project Yellow et overbevisende visuelt bilde og energisk fargeskjema for å danne en enhetlig nøkkelvisjon, som gjør mennesker uforglemmelige. Egnet for storskala online og offline markedsføring, og produksjonen av visuelle derivater, det er et unikt designprosjekt.

Interiørdesign

Gray and Gold

Interiørdesign Grå farge anses å være kjedelig. Men i dag er denne fargen en av hodelinjene i slike stiler som loft, minimalisme og hi-tech. Grått er en farge som foretrekker privatliv, litt ro og hvile. Det inviterer mest de som jobber med mennesker eller er engasjert i kognitive krav, som en generell interiørfarge. Veggene, taket, møbler, gardiner og gulv er grå. Nyanser og metning av det grå er bare forskjellige. Gull ble lagt til med tilleggsdetaljer og tilbehør. Det fremheves av bilderammen.

Redesign Av Merkeidentitet

InterBrasil

Redesign Av Merkeidentitet Inspirasjonen til merkevaren omtenkning og redesign var endringene i modernisering og integrering i selskapets kultur. Designet av hjertet kunne ikke lenger være eksternt til merkevaren, og inspirere til et partnerskap både internt med ansatte, men også med kunder. En integrert forening mellom fordeler, forpliktelse og kvalitet på tjenesten. Fra formen til fargene, integrerte den nye designen hjertet i B og helsekorset i T. hjertet.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.