Designmagasin
Designmagasin
Knivholder

Only Right Here

Knivholder Siden det tolvte århundre ble de første tyrefektene dokumentert som en handling eller et offentlig opptog. I dag er bevissthetsoppvåkning av mennesker et symptom på en helhetlig global vurdering, ved å være delaktige i den guddommelige naturen, er vi en helhet. "Bare rett her" symboliserer en ny epoke, der det vil være en utryddelse av aggressive aktiviteter, legges ned i det som en gang var en kulturell festmåltid, og det store evolusjonssteget på et humanistisk nivå.

Prosjektnavn : Only Right Here, Designernes navn : Alan Saga, Kundens navn : Alan Saga.

Only Right Here Knivholder

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.