Designmagasin
Designmagasin
Salongbord

1x3

Salongbord 1x3 er inspirert av sammenlåste burr-gåter. Det er begge deler - et møbel og en hjernetrim. Alle delene forblir sammen uten behov for inventar. Samlåsingsprinsippet innebærer bare skyvebevegelser som gir en veldig rask monteringsprosess og gjør 1x3 passende for hyppig skifte av sted. Vanskelighetsnivået avhenger ikke av fingerferdighet, men mest av romlig syn. Instruksjoner gis i tilfelle brukeren trenger hjelp. Navnet - 1x3 er et matematisk uttrykk som representerer logikken i trestrukturen - en elementtype, tre stykker av den.

Prosjektnavn : 1x3, Designernes navn : Petar Zaharinov, Kundens navn : PRAKTRIK.

1x3 Salongbord

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.