Designmagasin
Designmagasin
Baderomssamling

CATINO

Baderomssamling CATINO er født ut fra ønsket om å gi form til en tanke. Denne samlingen fremkaller poesien i hverdagen gjennom enkle elementer, som omfortolker eksisterende arketyper av vår fantasi på en moderne måte. Det antyder en tilbakevending til et miljø med varme og soliditet, ved bruk av naturlig tre, maskinert fra solid og montert for å forbli evig.

Prosjektnavn : CATINO, Designernes navn : Emanuele Pangrazi, Kundens navn : Disegno Ceramica.

CATINO Baderomssamling

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.