Designmagasin
Designmagasin
Bærbar Høyttaler

Ballo

Bærbar Høyttaler Det sveitsiske designstudioet BERNHARD | BURKARD designet en unik høyttaler for OYO. Formen til høyttaleren er en perfekt sfære uten faktisk stativ. BALLO-høyttaleren legger, ruller eller henger for en 360-graders musikkopplevelse. Designet følger prinsipper for minimalistisk design. Et fargerikt belte smelter sammen to halvkuler. Den beskytter høyttaleren og øker basstonene når du ligger på en overflate. Høyttaleren har et innebygd oppladbart litiumbatteri og er kompatibel med de fleste lydenheter. 3,5 mm-kontakten er en vanlig plugg for hodetelefoner. BALLO-høyttaleren er tilgjengelig i ti forskjellige farger.

Prosjektnavn : Ballo, Designernes navn : Bernhard Burkard, Kundens navn : BERNHARD | BURKARD .

Ballo Bærbar Høyttaler

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.