Designmagasin
Designmagasin
Gaveemballasje Til Kaker

Marais

Gaveemballasje Til Kaker Gaveemballasje til kaker (finansierer). Bildet viser boksen på 15 kaker (To oktaver). Vanligvis stiller gavebokser ganske enkelt opp alle kakene pent. Imidlertid er boksene deres med individuelt innpakket kaker forskjellige. de kuttet kostnadene ved å fokusere på bare ett design, og når de brukte alle seks overflater, klarte de å gjenskape alle typer tastaturer. Ved å bruke denne designen kan de lage en hvilken som helst tastaturstørrelse, fra små tastaturer, til full 88-tasters grand piano og enda større. For en oktav på 13 nøkler bruker de for eksempel 8 kaker. Og et 88-tasters flygel ville være en gaveeske med 52 kaker.

Prosjektnavn : Marais, Designernes navn : Kazuaki Kawahara, Kundens navn : Latona Marketing Inc..

Marais Gaveemballasje Til Kaker

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.