Designmagasin
Designmagasin
Skrivebord

Duoo

Skrivebord Duoo desk er ønsket om å uttrykke karakter gjennom formenes minimalisme. Dens tynne horisontale linjer og vinklede metallben skaper et kraftig visuelt bilde. Den øverste hylla lar deg plassere skrivesaker slik at den ikke forstyrrer mens du arbeider. Et skjult brett på overflaten for tilkobling av enheter opprettholder en ren estetikk. Bordplaten i naturlig finér bærer varmen fra den naturlige treteksturen. Skrivebordet opprettholder en plettfri balanse, takket være harmonisk utvalgte materialer, funksjonalitet og praktisk kombinasjon med estetikk i vanlige og strenge former.

Hjemmelaget Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hjemmelaget Pastamaskin Hidro Mama Mia er en sosiokulturell redning gjennom italiensk gastronomi. Ekstremt enkel å bruke, den er lett og kompakt, enkel å lagre og transportere. Det gir trygg høy produktivitet, og gir en hyggelig matopplevelse til familien i hverdagens liv og venners samspill. Motoren er helt integrert i girkassen, og tilbyr kraft, robusthet og sikker bruk, og gir også enkel rengjøring og støtte. Den kutter deig med ulik tykkelse, og kan tilberede en rekke retter: pasta, nudler, lasagne, brød, kringle, pizza og mer.

Hyperbil

Brescia Hommage

Hyperbil I tider med høyteknologiske alle digitale dingser, flathet på berøringsskjermer og rasjonelle ettvolumskjøretøyer, er Brescia Hommage-prosjektet en to-seters hyperbils designstudie som ble antatt som feiring til en tid der elegant enkelhet, høy berøringsmaterialitet, rå kraft, ren skjønnhet og den direkte forbindelsen mellom menneske og maskin var regelen for spillet. En tid da modige og geniale menn som Ettore Bugatti selv skapte mobile enheter som overrasket verden.

Saftige Dedikerte Grow Box

Bloom

Saftige Dedikerte Grow Box Bloom er en saftig dedikert vokse-boks som fungerer som et stilig hjemmemøbler. Det gir perfekte oppvekstvilkår for sukkulenter. Hovedmålet med produktet er å fylle ønsket og pleie som bor i urbane områder med mindre grønt miljøtilgang. Bylivet har mange utfordringer i dagliglivet. Det fører til at folk ignorerer deres natur. Bloom har som mål å være broen mellom forbrukere og deres naturlige ønsker. Produktet er ikke automatisert, det tar sikte på å hjelpe forbrukerne. Applikasjonsstøtten vil tillate brukere å ta grep med plantene sine som lar dem pleie.

Tekoker

Grundig Serenity

Tekoker Serenity er en moderne tekoker som fokuserer på gledelig brukeropplevelse. Prosjektet fokuserer stort sett på estetiske elementer og brukeropplevelse ettersom hovedmålet antyder at produktet skal være forskjellig fra de eksisterende produktene. Tekokerens brygge er mindre enn kroppen som lar produktet se over bakken som gir unik identitet. Litt buet kropp kombinert med skiver på overflater støtter også produktets unike identitet.

Lysekrone

Lory Duck

Lysekrone Lory Duck er designet som et fjæringssystem satt sammen av moduler laget av messing og epoksyglass, som hver ligner en and som lett glir gjennom kjølige farvann. Modulene tilbyr også konfigurerbarhet; med berøring, kan hver justeres for å vende alle retninger og henge i alle høyder. Den grunnleggende formen på lampen ble født relativt raskt. Imidlertid trengte det måneder med forskning og utvikling med utallige prototyper for å skape sin perfekte balanse og det beste utseendet fra alle mulige vinkler.