Designmagasin
Designmagasin
Lenestol

Infinity

Lenestol Hovedvekten av Infinity lenestoldesign er lagt nettopp på ryggstøtten. Det er referansen til evighetssymbolet - en omvendt figur på åtte. Det er som om det endrer form når du snur, setter linjens dynamikk og gjenskaper evighetsskiltet i flere plan. Ryggstøtten blir trukket sammen av flere elastiske bånd som danner en ekstern løkke, som også vender tilbake til symbolikken i den uendelige syklusen med liv og balanse. En ekstra vekt legges på unike ben-skrens som fester og støtter sidedelene på lenestolen, akkurat som klemmer.

Belysning

Capsule

Belysning Formen på lampen Kapsel gjentar formen på kapslene som er så utbredt i den moderne verden: medisiner, arkitektoniske strukturer, romskip, termoser, rør, tidskapsler som overfører meldinger til etterkommere i mange tiår. Det kan være av to typer: standard og langstrakt. Lamper fås i flere farger med ulik grad av gjennomsiktighet. Binding med nylontau gir lampen en håndlaget effekt. Den universelle formen var å bestemme enkelheten i produksjon og masseproduksjon. Å spare i lampens produksjonsprosess er den største fordelen.

Paviljong

ResoNet Sinan Mansions

Paviljong ResoNet Pavilion er bestilt av Sinan Mansions i Shanghai for feiringen av det kinesiske nyttåret 2017. Den består av en midlertidig paviljong pluss et interaktivt LED-lys "resonet" festet i den indre overflaten. Den benytter seg av Low-Fi-teknikker for å visualisere resonansfrekvensene som er iboende i det naturlige miljøet, via interaksjonen mellom publikum og omgivende elementer som blir oppdaget av et LED-nett. Paviljongen lyser opp det offentlige riket som svar på vibrasjonsstimuli. Bortsett fra at besøkende kan komme for å gjøre vårfesten ønsker, kan den også brukes som en forestilling.

Lenestol

Lollipop

Lenestol Lollipop lenestol er en kombinasjon av uvanlige former og fasjonable farger. Silhuettene og fargeelementene deres måtte se eksternt ut som godteri, men lenestolen skulle samtidig passe inn i interiører i forskjellige stiler. Chupa-chups-formen dannet grunnlaget for armlenene, og ryggen og setet er laget i form av klassiske karameller. Lollipop lenestol er skapt for folk som liker dristige beslutninger og mote, men ikke ønsker å gi opp funksjonalitet og komfort.

Luftkvalitetskontroll

Midea Sensia AQC

Luftkvalitetskontroll Midea Sensia AQC er en intelligent hybrid som integrerer boliginnredningen med både eleganse og stil. Det bringer humanisert teknologi og innovasjon gjennom funksjoner, kontrollerer temperatur og luftkvalitetsrensing med belysning og vase til rominnredning. Velforeningen kommer gjennom sensorteknologi som kan lese miljøet og holde den lokale temperaturen og fuktigheten stabil, i henhold til tidligere oppsett, laget av MideaApp.

Klimaanlegg

Midea Sensia HW

Klimaanlegg Midea Sensia fremmer livskvalitet og en innovativ måte å avsløre dekorasjonsobjektet. Foruten luftstrømningseffektiviteten og stillheten, presenterer den det innovative berøringspanelet som gir tilgang til funksjoner og lynets farger og intensitet. Fargeterapien hjelper anti-stress prosessen, trender innovative produkter på begge måter, trivsel og estetikk. I tillegg til den forskjellige estetikken, integrerer dens former interiøret i hjemmet med både eleganse og stil, og verdsetter huset ved indirekte lys.