Designmagasin
Designmagasin
3D-Animasjon

Alignment to Air

3D-Animasjon Når det gjelder den kreative bokstavanimasjonen, startet Jin med alfabetet A. Og når det gjelder konseptsteget prøvde han å se mer sprek stemninger som reflekterer over filosofien hans som er ganske aktiv, men organiserende på samme tid. Underveis kom han opp med de motstridende ordene grundig stående for ideen sin på en eller annen måte som for å justere til luft som er tittelen på dette prosjektet. Med det i bakhodet presenterer animasjonen mer presise og delikate øyeblikk med det første ordet. På den annen side ender dette med en ganske fleksibel og løs stemning for å manifestere den siste bokstaven.

Prosjektnavn : Alignment to Air, Designernes navn : Jin Jeon, Kundens navn : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air 3D-Animasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.