Designmagasin
Designmagasin
Leketøy

Movable wooden animals

Leketøy Mangfoldet dyreleker beveger seg på forskjellige måter, enkle, men morsomme. De abstrakte dyreformene absorberer barn å forestille seg. Det er 5 dyr i gruppen: Gris, Duck, Giraffe, Snail and Dinosaur. Ducks hode beveger seg fra høyre til venstre når du henter det fra pulten, det ser ut til å si "NEI" til deg; Giraffens hode kan bevege seg opp og ned; Grisens nese, sneglens og dinosaurens hoder beveger seg fra innsiden til utsiden når du snur halen. Alle bevegelsene får folk til å smile og få barn til å leke på forskjellige måter, som å trekke, skyve, vri osv.

Roly Poly, Bevegelige Treleker

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Bevegelige Treleker Hvordan ha en regnbue? Hvordan klemme en sommervind? Jeg blir alltid rørt av noen subtile ting og føler meg veldig fornøyd og glad. Hvordan lagre og hvordan eie? Nok er like bra som en høytid. Jeg vil gjerne forme de forskjellige materialene på en enkel og morsom måte. La barn leke med dem for å gjenkjenne den fysiske verdenen, stimulere fantasien og hjelpe dem å forstå deres omgivelser.

Vugge, Gyngestoler

Dimdim

Vugge, Gyngestoler Lisse Van Cauwenberge skapte denne en av en slags flerfunksjonell løsning som fungerer som en gyngestol og også som vugge når to Dimdim-stoler er satt sammen. Hver av gyngestolen er laget av tre med stålstøtter og ferdig i en valnøtt finér. To stoler kan monteres på hverandre ved hjelp av to skjulte klemmer under setet for å danne en baby vugge.

Tekanne Og Tekopper

EVA tea set

Tekanne Og Tekopper Denne forførende elegante tekannen med matchende kopper har en upåklagelig skjenking og er en glede å få med seg. Den uvanlige formen på denne tepotten med tuten som blandes og vokser fra kroppen, gir seg spesielt godt til en god helle. Koppene er allsidige og taktile for å hekke i hendene på forskjellige måter, siden hver person har sin egen tilnærming til å holde en kopp. Finnes i blank hvit med sølvbelagt ring eller sort matt porselen med blank hvitt lokk og hvite rimmede kopper. Rustfritt stålfilter montert inni. DIMENSJONER: tekanne: 12,5 x 19,5 x 13,5 kopper: 9 x 12 x 7,5 cm.

Klokke

Zeitgeist

Klokke Klokken gjenspeiles zeitgeist, som er assosiert med smarte, tekniske og holdbare materialer. Produktets høyteknologiske ansikt er representert av en semi torus carbon karosseri og tidsvisning (lyshull). Karbon erstatter metalldel, som en relikvie fra fortiden og fremhever funksjonsdelen av klokken. Fraværet av sentral del viser at innovativ LED-indikasjon erstatter klassisk klokkemekanisme. Myk bakgrunnsbelysning kan justeres under eierens favorittfarge, og en lyssensor overvåker lysstyrken.

Matmater

Food Feeder Plus

Matmater Food Feeder Plus hjelper ikke bare barn å spise alene, men betyr også mer uavhengighet for foreldrene. Babyer kan holde av seg selv og suge og tygge den etter at du har knust mat laget av foreldre. Food Feeder Plus har en større, fleksibel silikonsekk som tilfredsstiller babyenes voksende appetitt. Det er en fôring som er viktig for at små kan utforske og nyte fersk, fast mat trygt. Matene trenger ikke å renses. Bare plasser maten i silikonsekken, lukk snaplåsen, og babyer kan glede seg over selvfôring med fersk mat.