Designmagasin
Designmagasin
Multiaxial Gardinveggsystem

GLASSWAVE

Multiaxial Gardinveggsystem GLASSWAVE multiaxial gardinveggsystem åpner døren for større fleksibilitet i utformingen av glassvegger for masseproduksjon. Dette nye konseptet i gardinvegger er basert på prinsippet om vertikale mullions med sylindriske snarere enn rektangulære profiler. Denne definitivt innovative tilnærmingen gjør at strukturer med multidireksjonsforbindelser kan opprettes, noe som øker tidobling av de mulige geometriske kombinasjonene i glassveggen. GLASSWAVE er et lavtliggende system beregnet på markedet for særegne bygninger i tre etasjer eller mindre (majestetiske haller, showrooms, atriums etc.)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produksjon / Postproduksjon / Kringkasting Ashgabat Tele - Radio Center (TV Tower) er en monumental bygning, 211 m høy, som ligger i sørlige utkanten av Ashgabat, hovedstaden i Turkmenistan, på en høyde 1024 moh. TV Tower er det viktigste knutepunktet for produksjon av radio og TV-programmer, postproduksjon og kringkasting. Og er et av de beste eksemplene på avansert digital teknologi. TV-tårnet gjorde Turkmenistan til en pioner innen HD-TV-sendinger i Asia. TV Tower er den største teknologiinvesteringen de siste 20 årene innen kringkasting.

Hjullaster

Arm Loader

Hjullaster En laster som for det meste fungerer på ujevn grunn, kan føre til at føreren opplever alvorlig bevegelsessyke og også får dem til å føle rask tretthet. Imidlertid tillater 'ARM LOADER' gjenkjennelse av koordinatpunktene på bakken og hjelper førersetet til å være stabilt og ikke vakle. Derfor hjelper det sjåføren å ikke føle seg trøtt og lar dem utføre arbeidet sitt trygt.

Usb Flash Drive

Frohne eClip

Usb Flash Drive eClip er verdens første USB-flash-stasjon for papirklemme med en metrisk linjal. eClip ble hedret Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip er lett, passer til nøkkelring og fungerer som et binders for å organisere papirene, kvitteringene og pengene. eClip beskytter personopplysninger, åndsverk, arbeidsgiverdata, medisinske data og forretningshemmeligheter med sikkerhetsprogramvare. eClip ble designet av Frohne i Florida. Gullminnekontakten er støtsikker, ripebestandig, vannavstøtende, alkoholbestandig, støvbestandig, rustbestandig og elektromagnetisk motstandsdyktig.

Kraftsag

Rotation Saw

Kraftsag En motorsag med et svingbart håndtak. Denne kjeden har et håndtak som dreier 360 ° og stopper i forhåndsdefinerte vinkler. Generelt kutter folk trær horisontalt eller vertikalt ved å vri sagene i visse vinkler eller lene eller vippe kroppsdelene. Dessverre glir sagen ofte fra brukerens grep, eller brukeren må jobbe i en vanskelig situasjon, noe som kan forårsake personskader. For å kompensere for slike ulemper er den foreslåtte sagen utstyrt med et svingbart håndtak slik at brukeren kan justere skjærevinklene.

Tesett

Wavy

Tesett Inspirert av travertinterrasse i naturen, er Wavy et tesett som gir deg en unik teopplevelse. De innovative håndtakene er utviklet for å passe komfortabelt i hendene. Ved å hekke koppen med håndflatene, vil du oppdage at den bretter seg ut som en vannlilje og fører deg til et øyeblikk av ro.