Designmagasin
Designmagasin
Modulært Interiørdesignsystem

More _Light

Modulært Interiørdesignsystem Et modulbasert system som kan monteres, demonteres og miljøvennlig. More_Light har en grønn sjel og er veldig enkel å bruke. Det er nyskapende og ideelt for å tilfredsstille alle våre daglige behov, takket være fleksibiliteten i de firkantede modulene og det felles systemet. Bokhyller i forskjellige størrelser og dybder, hyller, panelvegger, utstillingsstativer, veggenheter kan settes sammen. Takket være det brede utvalget av utførelser, farger og strukturer som er tilgjengelige, kan personligheten forbedres ytterligere med et mer tilpasset design. For boligdesign, arbeidsplasser, butikker. Også tilgjengelig med lav inni. caporasodesign.it

Prosjektnavn : More _Light, Designernes navn : Giorgio Caporaso, Kundens navn : Giorgio Caporaso Design.

More _Light Modulært Interiørdesignsystem

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.