Designmagasin
Designmagasin
Luksussko

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Luksussko Gianluca Tamburinis linje med "sandal / formede juveler", kalt Conspiracy, ble grunnlagt i 2010. Konspirasjonssko kombinerer uanstrengt teknologi og estetikk. Hæl og såler er laget av materialer som lett alluminium og titan, som støpes i skulpturelle former. Silhuetten av skoene blir deretter fremhevet av semi / edelstener og andre påkostede pyntegjenstander. Høyteknologi og banebrytende materialer danner en moderne skulptur med form som en sandal, men hvor berøringen og opplevelsen fra dyktige italienske håndverkere fremdeles er synlig.

Prosjektnavn : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Designernes navn : Gianluca Tamburini, Kundens navn : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Luksussko

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.