Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Hitotaba

Lampe Sen er designet av Shinn Asano med bakgrunn i grafisk design, og er en 6-delt samling av møbler i stål som gjør 2D-linjer om til 3D-former. Hver bit inkludert "hitotaba lampe" er laget med linjer som minimerer overflødig for å uttrykke både form og funksjonalitet i en rekke bruksområder, inspirert av unike kilder som tradisjonelt japansk håndverk og mønstre. Hitotaba-lampen er inspirert av den naturskjønne utsikten over det japanske landskapet hvor bunter av risstrå henges nedover for å tørke etter høsting.

Prosjektnavn : Hitotaba, Designernes navn : Shinn Asano, Kundens navn : Shinn Asano Design Co., Ltd..

Hitotaba Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.