Designmagasin
Designmagasin
Kunstig Topografi

Artificial Topography

Kunstig Topografi Big Furniture Like a Cave Dette er det prisbelønte prosjektet som vant Grand Prize of Art i Container International Competition. Tanken min er å hule ut volumet inne i en container for å bygge amorf plass som en hule. Den er laget av bare plastmateriale. Omtrent 1000 ark av det myke plastmaterialet med en tykkelse på 10 mm ble kuttet i konturlinjeform og ble laminert som stratum. Dette er ikke bare kunst, men også store møbler. Fordi alle porsjonene er myke som en sofa, og en person som kommer inn i dette rommet, kan slappe av ved å finne det stedet som er egnet for sin egen kropp.

Prosjektnavn : Artificial Topography, Designernes navn : Ryumei Fujiki and Yukiko Sato, Kundens navn : .

Artificial Topography Kunstig Topografi

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.