Designmagasin
Designmagasin
Kakestativ

Temple

Kakestativ Fra den økende populariteten til hjemmebakst kunne vi se et behov for et moderne moderne kakestativ som lett kan oppbevares i et skap eller en tegning. Enkel å rengjøre og oppvaskmaskin. Tempelet er enkelt å montere og intuitivt ved å skyve platene over den sentrale koniske ryggraden. Demontering er like enkelt ved å bare skyve dem av. Alle de fire hovedelementene holdes sammen av Stacker. Stacker hjelper til med å holde alle elementene sammen for kompakt lagring med flere vinkler. Du kan bruke forskjellige platekonfigurasjoner for forskjellige anledninger.

Prosjektnavn : Temple, Designernes navn : Chris Woodward, Kundens navn : CWD ltd .

Temple Kakestativ

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.