Designmagasin
Designmagasin
Led Parasoll

NI

Led Parasoll NI, den innovative kombinasjonen av parasoll og hage fakkel, er en helt ny design som legemliggjør moderne møblers tilpasningsevne. Ved å integrere en klassisk parasoll med allsidig belysningssystem forventes det at NI Parasol vil spille en banebrytende rolle når det gjelder å forbedre kvaliteten på gatemiljøet fra morgen til kveld. Den egenutviklede, fingerfølende OTC (one-touch dimmer) lar folk tilpasse lysstyrken på det 3-kanals lyssystemet. Den lavspente 12V LED-driveren gir en energieffektiv strømforsyning for systemet med over 2000 stk 0.1 W LED-lysdioder, som genererer veldig lite varme.

Prosjektnavn : NI , Designernes navn : Terry Chow, Kundens navn : FOXCAT.

NI  Led Parasoll

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.