Designmagasin
Designmagasin
Interaksjonstabell

paintable

Interaksjonstabell Malbart er et multifunksjonsbord for alle, det kan være et vanlig bord, et tegnebord eller et musikkinstrument. Du kan bruke forskjellige typer farger til å male på bordflaten for å lage musikk med vennene eller familiene, og overflaten vil overføre tegning for å bli melodi av fargesensorer. Det er to måter å tegne på, kreativ tegning og musikknotategning, barna kan tegne hva de vil for å lage tilfeldig musikk eller bruke regelen vi designer for å fylle farger på en spesifikk posisjon for å lage barnehage rim.

Bord, Bukk, Sokkel

Trifold

Bord, Bukk, Sokkel Trifolds form informeres av en kombinasjon av trekantede flater og en unik sammenleggbar sekvens. Den har en minimalistisk, men likevel kompleks og skulpturell design, fra alle synsvinkler avslører den en unik komposisjon. Designet kan skaleres til forskjellige formål uten at det går ut over den strukturelle integriteten. Trifold er et utstillingsvindu for digitale fabrikasjonsmetoder og bruk av nye produksjonsteknologier som robotikk. Produksjonsprosessen er utviklet i samarbeid med et robotproduksjonsfirma som spesialiserer seg på folding av metaller med 6-aksede roboter.

Leketøy

Movable wooden animals

Leketøy Mangfoldet dyreleker beveger seg på forskjellige måter, enkle, men morsomme. De abstrakte dyreformene absorberer barn å forestille seg. Det er 5 dyr i gruppen: Gris, Duck, Giraffe, Snail and Dinosaur. Ducks hode beveger seg fra høyre til venstre når du henter det fra pulten, det ser ut til å si "NEI" til deg; Giraffens hode kan bevege seg opp og ned; Grisens nese, sneglens og dinosaurens hoder beveger seg fra innsiden til utsiden når du snur halen. Alle bevegelsene får folk til å smile og få barn til å leke på forskjellige måter, som å trekke, skyve, vri osv.

Roly Poly, Bevegelige Treleker

Tumbler" Contentment "

Roly Poly, Bevegelige Treleker Hvordan ha en regnbue? Hvordan klemme en sommervind? Jeg blir alltid rørt av noen subtile ting og føler meg veldig fornøyd og glad. Hvordan lagre og hvordan eie? Nok er like bra som en høytid. Jeg vil gjerne forme de forskjellige materialene på en enkel og morsom måte. La barn leke med dem for å gjenkjenne den fysiske verdenen, stimulere fantasien og hjelpe dem å forstå deres omgivelser.

Vugge, Gyngestoler

Dimdim

Vugge, Gyngestoler Lisse Van Cauwenberge skapte denne en av en slags flerfunksjonell løsning som fungerer som en gyngestol og også som vugge når to Dimdim-stoler er satt sammen. Hver av gyngestolen er laget av tre med stålstøtter og ferdig i en valnøtt finér. To stoler kan monteres på hverandre ved hjelp av to skjulte klemmer under setet for å danne en baby vugge.