Designmagasin
Designmagasin
Shisha, Hookah, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Hookah, Nargile Elegante organiske linjer er inspirert av livet under vann. Et shisha-rør som et mystisk dyr som blir levende med hver innånding. Ideen min med design var å avdekke alle interessante prosesser som foregår i røret som for eksempel boble, røykstrøm, fruktmosaikk og lysspill. Jeg har oppnådd dette ved å maksimere glassandelen og hovedsakelig ved å løfte det funksjonelle området til øyehøyde, i stedet for tradisjonelle shisha-rør der det nesten er skjult på bakkenivå. Å bruke ekte fruktbiter inne i glasskorpuset til cocktails forbedrer opplevelsen til det nye nivået.

Prosjektnavn : Meduse Pipes, Designernes navn : Jakub Lanca, Kundens navn : MEDUSE DESIGN Ltd.

Meduse Pipes Shisha, Hookah, Nargile

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.