Designmagasin
Designmagasin
Teaterstol

Thea

Teaterstol MENUT er et designstudio med fokus på barnas design, med det klare målet å kloppe broen med den for voksne. Vår filosofi er å tilby en nytenkende visjon om livsstil for en samtidsfamilie. Vi presenterer THEA, en teaterstol. Sett deg ned og mal; lag din historie; og ring vennene dine! THEAs fokuspunkt er baksiden, som kan brukes som scene. Det er en skuff i den nederste delen, som en gang åpnet skjuler baksiden av stolen og gir litt privatliv for 'marionetten'. Barn vil finne fingerdukker i skuffen til sceneshow med vennene sine.

Prosjektnavn : Thea, Designernes navn : Maria Baldó Benac, Kundens navn : MENUT.

Thea Teaterstol

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.