Designmagasin
Designmagasin
Servant

Serel Wave

Servant SEREL Wave servant tar plass i moderne bad med nominative linjer, funksjonelle løsninger og imponerende kvalitet. SEREL Bølgebasseng; mens den endrer den nåværende oppfatningen med dobbel servant med sin unike skålform, inkluderer den også bruk av voksen og barn sammen med sin estetiske form. I tillegg til bruk som barnekum, gir det funksjon for ablusjon og skonengjøring som brukes i islamskultur. Den generelle tilnærmingen i utformingen av servant er modernisme og funksjonalisme. Denne tilnærmingen påvirker designet så viktig.

Baderomssett

LOTUS

Baderomssett Refleksjon til badene i Lotus Flowers… Lotus bad har blitt implementert ved å hente inspirasjon fra formen på Lotusblomstens blader Zhou Dunyi som lærer Confucius filosofi sa "Jeg liker Lotusblomsten siden den vokser i gjørmen og aldri blir skitten," i diskursen hans. Lotus blader, er skitt repeller som angitt her. Bladstrukturen til Lotus-blomsten har blitt etterlignet i produksjonen av serien

Innendørsbelysning

Jordan Apotheke

Innendørsbelysning De funksjonelle armaturene, som støtter den ekspressive arkitekturen til apotekinteriøret, er ikke-påtrengende når de ser ut, og gjør oppmerksom på lyseffekten i stedet for deres armaturdesign. Armaturene for grunnbelysning er enten integrert i pendelarmaturer som sporer formen til møblene eller er montert på sidene av undertaket, og holder det så fritt for downlights som mulig. Dermed kan brukerne fokusere på sporet av lys som fører gjennom apoteket, bestående av RGB-LED-bakgrunnsbelyste fliser som matcher fargen på de på samme måte dynamisk bakgrunnsbelyste tellere

Det Er En Vegghengt Wc-Panne

SEREL Purity

Det Er En Vegghengt Wc-Panne Mens Purity toalettbolle kommer inn i dominansen av myke overganger, etterlater den også enkle og minimale briser i miljøet. Ikke bare påvirker brukeren sin estetikk, men møtes også med renslighet og uskyld og respekterer naturen. Den generelle tilnærmingen i setet dekselsettet utforming av enkelt demonterbare, låsemekanisme toalettsetesett er funksjonskontrollknapper som skal settes inn i den indre delen av dekselsettet. Knapper som kontaktes av brukeren plasseres på områdene som er vanskeligst å bli skitne, så dette gir en ekstra fordel med hensyn til hygiene.

Baderomssett

FRACTURE

Baderomssett Unik stil av keramisk sanitærutstyr, bemerkelsesverdig utforming av bruddglasslinjer Kommentar Dekonstruktivisme ... Brudd Disintegrering av integriteten til komponentene i strukturen, spillene på overflater, for å lage geometriske designelementer som eksteriør av produkter og flytte den dekonstruktivistiske stilen basert på serier som et eksempel på Fracture Bien's møtte en av de mest bemerkelsesverdige seriene.

Middagssett Skap

Baan

Middagssett Skap "baan" er en type skap som er spesielt designet for bruk av middagen. Det er unikt utseende og styrke er fortelling som er relatert etter funksjon. Det er flere kjennetegn ved kabinettsystemer. De forskjellige funksjonene og funksjonene til skap som er atskilt etter historien som bestikkinnsatsen og vevboks, er representert ved peis og skorstein. Videre er vinglass representert av lysekronen og oppvaskstativ er symbolisert av trappen. Det er fire hovedkomponenter i huset hvor narrative ideer.