Designmagasin
Designmagasin
Kommersiell Interiørdesign

KitKat

Kommersiell Interiørdesign Representere konseptet og det samlede merket på en nyskapende måte gjennom designen av butikken, spesielt for det kanadiske markedet og Yorkdale-klientellet. Bruk opplevelsen fra en tidligere pop-up og internasjonale lokasjoner for å innovere og revurdere hele opplevelsen. Lag en ultra-funksjonell butikk, som vil fungere bra for en veldig høy trafikk, intrikat plass.

Interiørdesign

Arthurs

Interiørdesign En moderne nordamerikansk grill, cocktail-salong og takterrasse i Midtown Toronto som feirer en raffinert klassisk meny og overbærende signaturdrikker. Arthur's Restaurant har tre forskjellige områder du kan glede deg over (spisestue, bar og uteplass på taket) som føles både intime og romslige på samme tid. Taket er unikt i sin utforming av fasetterte trepaneler med en trefinér, konstruert for å forbedre romets åttekantede form, og etterligner utseendet til snittkrystall som henger over.

Morsomt Hus For Barn

Fun house

Morsomt Hus For Barn Denne bygningsdesignen er for barn å lære og leke, som er et helt morsomt hus fra en super far. Designer kombinerte sunne materialer og sikkerhetsformer for å lage et fantastisk og interessant rom. De prøvde å lage et komfortabelt og varmt barnelekhus, og prøvde å intensivere foreldre-barn-forholdet. Klienten ba designeren om å oppnå 3 mål, som var: (1) naturlige og sikkerhetsmaterialer, (2) gjøre barn og foreldre glade og (3) nok lagringsplass. Designer fant en enkel og tydelig metode for å oppnå målet, som er hjemme, selve starten på barnas plass.

Interiørhus

Spirit concentration

Interiørhus Hva er et rom for et hus? Designer mener at designen kommer fra kravene til eieren, og oppnår sjelen til rommet. Derfor navigerte designeren deres formål med verdensrommet av det vakre paret. Begge eierne elsker materialene og designløsningen i forhold til japansk kultur. For å representere minnene mellom hodene deres, bestemte de seg for å bruke forskjellige tretekstur for å skape et sjeleshus. Følgelig utgjorde de tre konsensusmål for dette ideelle huset, som var (1) Rolig atmosfære, (2) Fleksible og sjarmerende offentlige rom, og (3) komfortable og usynlige private rom.

Hus For Minner

Memory Transmitting

Hus For Minner Dette huset formidler bildene av hjemmet av trebjelker og den forskjønne bunken med hvite murstein. Lyset går fra mellomrommene til hvite murstein rundt huset, og skaper en spesiell atmosfære for kunden. Designeren bruker flere metoder for å løse begrensningene til dette bygget for klimaanlegg og lagringsplasser. Bland også materialene med minnet om klienten og presenter en varm og elegant estetikk gjennom strukturen, og forbinder den unike stilen til dette huset.

Interiørhus

Seamless Blank

Interiørhus Dette er et hus for å presentere den unike livsstilen til vertinne, som er en grafisk designer og et gründer hjem. Designeren presenterer naturlige materialer for å illustrere vertinneens preferanser og bevare blanke områder for å fylle familiemedlems ting. Kjøkkenet er sentrum av huset, spesialdesignet en surround-visning for vertinne og sørg for at foreldre kan se hvor som helst. Huset er utstyrt med sømløst hvitt granittgulv, italiensk mineralmaling, gjennomsiktig glass og hvitt pulverlakk for å avsløre de elegante materialene.