Designmagasin
Designmagasin
Paviljong

ResoNet Sinan Mansions

Paviljong ResoNet Pavilion er bestilt av Sinan Mansions i Shanghai for feiringen av det kinesiske nyttåret 2017. Den består av en midlertidig paviljong pluss et interaktivt LED-lys "resonet" festet i den indre overflaten. Den benytter seg av Low-Fi-teknikker for å visualisere resonansfrekvensene som er iboende i det naturlige miljøet, via interaksjonen mellom publikum og omgivende elementer som blir oppdaget av et LED-nett. Paviljongen lyser opp det offentlige riket som svar på vibrasjonsstimuli. Bortsett fra at besøkende kan komme for å gjøre vårfesten ønsker, kan den også brukes som en forestilling.

Servicekontor

Miyajima Insurance

Servicekontor Prosjektet med prosjektet er å "koble kontoret med byen" og dra nytte av miljøet. Nettstedet ligger på stedet der oversikten over byen. For å oppnå det blir tunnelformet plass adoptert, som går gjennom fra inngangsporten til enden av kontorlokalet. Linjen i takveden og det svarte gapet som er installert lys og klimaanlegg, understreker retningen mot byen.

Lenestol

Lollipop

Lenestol Lollipop lenestol er en kombinasjon av uvanlige former og fasjonable farger. Silhuettene og fargeelementene deres måtte se eksternt ut som godteri, men lenestolen skulle samtidig passe inn i interiører i forskjellige stiler. Chupa-chups-formen dannet grunnlaget for armlenene, og ryggen og setet er laget i form av klassiske karameller. Lollipop lenestol er skapt for folk som liker dristige beslutninger og mote, men ikke ønsker å gi opp funksjonalitet og komfort.

Polstrede Akustiske Paneler

University of Melbourne - Arts West

Polstrede Akustiske Paneler Vår oppgave var å levere og installere et mangfold av tekstilindpakede akustiske paneler med forskjellige størrelser, vinkler og former. Opprinnelige prototyper så endringer i både design og fysiske virkemidler for å installere og henge disse panelene fra vegger, tak og undersiden av trappetrinnene. Det var på dette tidspunktet vi innså at de nåværende proprietære hengesystemene for takplater ikke var dekkende for våre behov, og vi designet våre egne.

Krølltang

Nano Airy

Krølltang Det nano luftige krølltangen bruker en innovativ negativ ion-teknologi. Holder glatt tekstur, myk skinnende krøll i lang tid. Curlingrøret har gjennomgått et nano-keramisk belegg, føles veldig glatt. Det krøller håret ømt og raskt med den varme luften fra de negative ionene. Sammenlignet med krølltang uten luft, kan du fullføre i en mykere hårkvalitet. Grunnfargen på produktet er myk, varm og ren matt hvit, og aksentfargen er rosa gull.

Restaurant

Yuyuyu

Restaurant Det er ganske mange av disse blandede moderne designene på markedet her i Kina i dag, vanligvis basert på tradisjonelle design, men med enten moderne materialer eller nye uttrykk. Yuyuyu er en kinesisk restaurant, designer har skapt en ny måte å uttrykke orientalsk design, en ny installasjon som består av linjer og prikker, de er utvidet fra døren til innsiden av restauranten. Med tidens endring endres også menneskers estetiske forståelse. For moderne orientalsk design er innovasjon veldig nødvendig.