Designmagasin
Designmagasin
Bok

The Big Book of Bullshit

Bok The Big Book of Bullshit-publikasjonen er en grafisk utforskning av sannhet, tillit og løgner og er delt inn i 3 visuelt sidestilte kapitler. Sannheten: Et illustrert essay om bedragets psykologi. The Trust: en visuell undersøkelse av begrepet tillit og The Lies: Et illustrert galleri med tull, alt avledet fra anonyme tilståelser om bedrag. Bokens visuelle layout henter inspirasjon fra Jan Tschicholds "Van de Graaf-kanon", brukt i bokdesign for å dele en side i behagelige proporsjoner.

Leketøy

Werkelkueche

Leketøy Werkelkueche er en kjønnsåpen aktivitetsarbeidsstasjon som gjør det mulig for barn å fordype seg i frie lekeverdener. Den kombinerer de formelle og estetiske egenskapene til barnekjøkken og arbeidsbenker. Derfor tilbyr Werkelkueche forskjellige muligheter å spille. Den buede benkeplaten i kryssfiner kan brukes som vask, verksted eller skiløype. Siderommene kan gi oppbevarings- og gjemmeplass eller bake sprø rundstykker. Ved hjelp av de fargerike og utskiftbare verktøyene kan barna realisere ideene sine og imitere de voksnes verden på en leken måte.

Belysningsartikler

Collection Crypto

Belysningsartikler Crypto er en modulær belysningssamling siden den kan utvides vertikalt så vel som horisontalt, avhengig av hvordan enkeltglasselementene som utgjør hver struktur er fordelt. Ideen som inspirerte designet stammer fra naturen, og minner spesielt om isdrypstein. Det særegne ved Crypto-gjenstander står i deres livlige blåste glass som gjør det mulig for lys å spre seg i mange retninger på en veldig myk måte. Produksjonen skjer ved hjelp av en fullstendig håndlaget prosess og det er sluttbrukeren som bestemmer hvordan den endelige installasjonen skal sammensettes, hver gang på en annen måte.

Kunstfotografering

Talking Peppers

Kunstfotografering Nus Nous-fotografier ser ut til å representere menneskekropper eller deler av dem, i virkeligheten er det observatøren som ønsker å se dem. Når vi observerer noe, til og med en situasjon, observerer vi det følelsesmessig, og av denne grunn lar vi oss ofte lure. I Nus Nous-bildene er det tydelig hvordan elementet av ambivalens blir til en subtil utdyping av sinnet som tar oss bort fra virkeligheten for å lede oss inn i en imaginær labyrint som består av forslag.

Mineralvann På Flaske

Cedea

Mineralvann På Flaske Cedea-vanndesignet er inspirert av Ladin Dolomittene og legendene om det naturlige lysfenomenet Enrosadira. Forårsaket av deres unike mineral lyser Dolomittene opp i en rødlig, brennende fargetone ved soloppgang og solnedgang, og gir landskapet en magisk atmosfære. Ved å "likne den legendariske magiske rosehagen", har Cedea-emballasjen som mål å fange akkurat dette øyeblikket. Resultatet er en glassflaske som får vannet til å blende og blusse med overraskende effekt. Fargene på flasken er ment å ligne den spesielle gløden til Dolomittene badet i mineralets rosa røde og blå himmel.

Flaggskip Tebutikk

Toronto

Flaggskip Tebutikk Canadas travleste kjøpesenter bringer inn en frisk ny frukttebutikkdesign av Studio Yimu. Flaggskipbutikkprosjektet var ideelt for merkevareformål å bli det nye hotspotet i kjøpesenteret. Inspirert av kanadisk landskap, er den vakre silhuetten av Canadas Blue Mountain trykt på veggbakgrunnen i hele butikken. For å bringe konseptet ut i livet, laget Studio Yimu en 275 cm x 180 cm x 150 cm mølleverksskulptur som tillater full interaksjon med hver kunde.