Designmagasin
Designmagasin
Arbeidsområdet

Dava

Arbeidsområdet Dava er utviklet for åpne romkontorer, skoler og universiteter hvor rolige og konsentrerte arbeidsfaser er viktig. Modulene reduserer akustiske og synsforstyrrelser. På grunn av sin trekantede form er møblene plasseffektive og tillater en rekke arrangementalternativer. Materialene til Dava er WPC og ullfilt, som begge er biologisk nedbrytbare. Et plug-in-system fester de to veggene til bordplaten og understreker enkelhet i produksjon og håndtering.

Bolighus

Brooklyn Luxury

Bolighus Inspirert av lidenskapen fra klienten for rike historiske boliger, representerer dette prosjektet en tilpasning av funksjonalismen og tradisjonen til nutidens intensjoner. Dermed ble den klassiske stilen valgt, tilpasset og stilisert til kanonene til moderne design og moderne teknologier, de nye materialene av god kvalitet har bidratt til etableringen av dette prosjektet - en ekte juvel fra New York Architecture. Forventede utgifter vil overstige 5 millioner amerikanske dollar, vil gi forutsetningen om å skape et stilig og overdådig interiør, men også funksjonelt og komfortabelt.

Smarte Møbler

Fluid Cube and Snake

Smarte Møbler Hello Wood skapte en serie utemøbler med smarte funksjoner for samfunnsområder. Gjennom å gjenspeile genren for offentlige møbler, designet de visuelt engasjerende og funksjonelle installasjoner, med et lyssystem og USB-uttak, som krevde integrering av solcellepaneler og batterier. Slangen er en modulær struktur; elementene er varierende for å passe til det gitte nettstedet. Fluid Cube er en fast enhet med en glassplate med solceller. Studioet mener at formålet med design er å gjøre artikler fra hverdagen til elskelige gjenstander.

Spisebord

Augusta

Spisebord Augusta tolker det klassiske spisebordet på nytt. Representasjonen for generasjonene foran oss, ser ut til å vokse fra en usynlig rot. Bordbenene er orientert mot denne felles kjernen, og når opp til å holde den bokmatchede bordplaten. Massivt europeisk valnøttved ble valgt for sin betydning av visdom og vekst. Treverk som vanligvis kastes av møbelprodusenter, brukes til sine utfordringer å jobbe med. Knutene, sprekkene, vinden rister og de unike virvlene forteller historien om treets liv. Det unike med treverket gjør at denne historien kan leve videre i et stykke familie arvemøbler.

Kosmetikkemballasje

Clive

Kosmetikkemballasje Konseptet med Clive kosmetikkemballasje ble født til å være annerledes. Jonathan ville ikke bare lage et nytt merke av kosmetikk med vanlige produkter. Han er fast bestemt på å utforske mer følsomhet og litt mer enn han tror når det gjelder personlig omsorg, adresserer han ett hovedmål. Balansen mellom kropp og sinn. Med Hawaii-inspirert design gir kombinasjonen av tropiske blader, tonaliteten i havet og den taktile opplevelsen av pakkene følelsen av avslapning og fred. Denne kombinasjonen gjør det mulig å bringe opplevelsen fra det stedet til design.

Kontor

Studio Atelier11

Kontor Bygningen var basert på en "trekant" med det sterkeste visuelle bildet av den opprinnelige geometriske formen. Hvis du ser ned fra et høyt sted, kan du se totalt fem forskjellige trekanter Kombinasjonen av trekanter i forskjellige størrelser gjør at "menneske" og "natur" spiller en rolle som et sted der de møtes.