Designmagasin
Designmagasin
Interiørdesign

Gray and Gold

Interiørdesign Grå farge anses å være kjedelig. Men i dag er denne fargen en av hodelinjene i slike stiler som loft, minimalisme og hi-tech. Grått er en farge som foretrekker privatliv, litt ro og hvile. Det inviterer mest de som jobber med mennesker eller er engasjert i kognitive krav, som en generell interiørfarge. Veggene, taket, møbler, gardiner og gulv er grå. Nyanser og metning av det grå er bare forskjellige. Gull ble lagt til med tilleggsdetaljer og tilbehør. Det fremheves av bilderammen.

Redesign Av Merkeidentitet

InterBrasil

Redesign Av Merkeidentitet Inspirasjonen til merkevaren omtenkning og redesign var endringene i modernisering og integrering i selskapets kultur. Designet av hjertet kunne ikke lenger være eksternt til merkevaren, og inspirere til et partnerskap både internt med ansatte, men også med kunder. En integrert forening mellom fordeler, forpliktelse og kvalitet på tjenesten. Fra formen til fargene, integrerte den nye designen hjertet i B og helsekorset i T. hjertet.

Merkevaredesign

EXP Brasil

Merkevaredesign Designet for merkevaren EXP Brasil kommer fra selskapets prinsipper om enhet og partnerskap. Å tilpasse blandingen mellom teknologi og design i prosjektene sine som i kontorlivet. Et typografielement representerer foreningen og styrken til dette selskapet. Bokstaven X design er solid og integrert, men veldig lett og teknologisk. Merket representerer studiolivet, med elementer i bokstavene, både på det positive og negative rommet som forener mennesker og design, individuelt og kollektivt, enkelt med teknologisk, lett og robust, profesjonelt og personlig.

Kaffesett

Riposo

Kaffesett Utformingen av denne tjenesten ble inspirert av to skoler på begynnelsen av det 20. århundre, den tyske Bauhaus og den russiske avantgarden. Streng rett geometri og gjennomtenkt funksjonalitet tilsvarer helt ånden i manifestasjonene fra disse tider: "det som er praktisk er vakkert". Samtidig etter moderne trender kombinerer designeren to kontrastmaterialer i dette prosjektet. Klassisk hvittmelkporselen kompletteres med lyse lokk laget av kork. Funksjonaliteten til designen støttes av enkle, praktiske håndtak og formens generelle brukbarhet.

Hus

Santos

Hus Ved å bruke tre som det viktigste konstruktive elementet, fortrenger huset de to nivåene i snitt, og genererer et glasert tak for å integreres i konteksten og lar naturlig lys komme inn. Dobbelthøydeområdet artikulerer det forholdet mellom første etasje, øverste etasje og landskapet. Et metalltak over takvinduene som beskytter det mot forekomsten av den vestlige solen og formelt gjenoppbygger volumet, og rammer inn visjonen om det naturlige miljøet. Programmet er artikulert ved å lokalisere offentlig bruk i første etasje og privat bruk i øverste etasje.

Møbler Pluss Vifte

Brise Table

Møbler Pluss Vifte Brise Table er designet med en følelse av ansvar for klimaendringer og et ønske om å bruke vifter fremfor klimaanlegg. I stedet for å blåse sterk vind, konsentrerer den seg om å føle seg kald ved å sirkulere luften selv etter å ha skrudd ned klimaanlegget. Med Brise Table kan brukerne få litt bris og bruke som sidebord samtidig. Dessuten gjennomsyrer det miljøet godt og gjør plassen vakrere.