Designmagasin
Designmagasin
Juiceemballasje

Pure

Juiceemballasje Grunnlaget for konseptet Pure Juice er et emosjonelt element. Det utviklede navn- og designkonseptet er rettet mot kundens følelser og følelser, de tjener formålet med å stoppe personen rett ved siden av den nødvendige sokkelen og få dem til å velge den fra mange andre merker. Pakken uttrykker effekten av fruktekstrakter, de fargerike mønstrene direkte trykt på en glassflaske som ligner i form av frukt. Det fremhever visuelt bildet av naturlige produkter.

Salongbord

Cube

Salongbord Designet var inspirert av de geometriske skulpturene av Golden Ratio og Mangiarotti. Skjemaet er interaktivt, og tilbyr brukeren forskjellige kombinasjoner. Utformingen består av fire salongbord i forskjellige størrelser og en puff foret rundt kubformen, som er et lyselement. Elementene i designen er multifunksjonelle for å imøtekomme brukerens behov. Produktet er produsert med Corian-materiale og kryssfiner.

Kunstinstallasjon

Pretty Little Things

Kunstinstallasjon Pretty Little Things utforsker den medisinske forskningsverdenen og de intrikate bildene som sees under mikroskopet, og tolker disse videre til moderne abstrakte mønstre gjennom sprengningene i en levende fluro fargepalett. Over 250 meter lang, med over 40 individuelle kunstverk, er det en installasjon i stor skala som presenterer skjønnheten i forskning for publikum.

Installasjon

The Reflection Room

Installasjon Inspirert av fargen rød, som symboliserer hell i kinesisk kultur, er The Reflection Room en romlig opplevelse som er skapt helt ut av røde speil for å skape et uendelig rom. Innvendig spiller typografi rollen som å koble publikum til hver av de kinesiske nyttårs hovedverdiene, og ber folk om å reflektere over året som har vært og året som kommer.

Hendelsesaktivering

Home

Hendelsesaktivering Hjem omfavner nostalgi av ens personlige hjem og er en kombinasjon av det gamle og det nye. Vintage 1960-malerier dekker bakveggen, små personlige minnesmerke er spredt over hele skjermen. Disse tingene er sammenflettet i en masse strenger som dannes sammen som en historie, mens den avventer hvor beskueren står, avslører det et budskap.

Kunstinstallasjon

The Future Sees You

Kunstinstallasjon The Future Sees You presenterer skjønnheten i optimismen som er omfavnet av den unge kreative voksen - fremtidens tenkere, innovatører, designere og kunstnere i din verden. En dynamisk visuell historie, projisert gjennom 30 vinduer over fem nivåer øynene blusser gjennom et levende spekter av farger, og til tider ser det ut til å følge mengden når de ser ut med selvtillit utover natten. Gjennom disse øynene ser de fremtiden, tenkeren, innovatøren, designeren og artisten: morgendagens reklamer som vil forandre verden.