Designmagasin
Designmagasin
Sofa

Shell

Sofa Shell-sofaen fremsto som en kombinasjon av skjellskiss-konturer og motetrender for å imitere eksoskelettteknologi og 3d-utskrift. Målet var å lage en sofa med effekt av optisk illusjon. Det skal være de lette og luftige møblene som kan brukes både hjemme og ute. For å oppnå effekten av letthet ble en bane av nylontau brukt. Dermed blir hardheten i kadaveret balansert av veven og mykheten i silhuettlinjene. En stiv sokkel under hjørneseksjonene på setet kan brukes som sidebord og myke hodestoler og puter avslutter komposisjonen.

Restaurant

Chuans Kitchen II

Restaurant Chuan's Kitchen II, som tar både Sichuan Yingjings sorte lertøy og utvinnede jordmaterialer fra metrobygging som medium, er en eksperimentell restaurant bygd på det moderne eksperimentet med tradisjonell folkekunst. Ved å bryte gjennom grensen for materialer og utforske den moderne formen for tradisjonell folkekunst, hentet Infinity Mind pakningene som ble kastet etter avfyringsprosessen av Yingjings sorte lertøy, og bruker dem som det viktigste dekorasjonselementet i Chuans Kitchen II.

Lenestol

Infinity

Lenestol Hovedvekten av Infinity lenestoldesign er lagt nettopp på ryggstøtten. Det er referansen til evighetssymbolet - en omvendt figur på åtte. Det er som om det endrer form når du snur, setter linjens dynamikk og gjenskaper evighetsskiltet i flere plan. Ryggstøtten blir trukket sammen av flere elastiske bånd som danner en ekstern løkke, som også vender tilbake til symbolikken i den uendelige syklusen med liv og balanse. En ekstra vekt legges på unike ben-skrens som fester og støtter sidedelene på lenestolen, akkurat som klemmer.

Kafé

Hunters Roots

Kafé Som et svar på en kort for en moderne, ren estetikk, ble det laget et interiør inspirert av fruktkasser av tre brukt i abstrakt form. Kassene fyller mellomrommene og skaper en oppslukende, nesten hulelignende skulpturell form, men likevel en som er produsert av enkle og rette geometriske former. Resultatet er en ren og kontrollert romlig opplevelse. Den smarte designen maksimerer også den begrensede plassen ved å gjøre praktiske inventar om til dekorative funksjoner. Lysene, skapene og hyllene bidrar til designkonseptet og det skulpturelle visuelle.

Krystalllys Skulptur

Grain and Fire Portal

Krystalllys Skulptur Denne organiske lysskulpturen består av tre og kvartskrystall, og bruker bærekraftig hentet trevirke fra en reservelager av gammel teakved. Forvitret i flere tiår av sol, vind og regn blir treverket deretter håndformet, slipt, brent og ferdig til et fartøy for å holde LED-belysning og bruke kvartskrystaller som en naturlig diffusor. 100% naturlige uforandrede kvartskrystaller brukes i hver skulptur og er cirka 280 millioner år gamle. Det brukes en rekke trebearbeidingsteknikker, inkludert Shou Sugi Ban-metoden for å bruke ild for bevaring og kontrastfarge.

Belysning

Capsule

Belysning Formen på lampen Kapsel gjentar formen på kapslene som er så utbredt i den moderne verden: medisiner, arkitektoniske strukturer, romskip, termoser, rør, tidskapsler som overfører meldinger til etterkommere i mange tiår. Det kan være av to typer: standard og langstrakt. Lamper fås i flere farger med ulik grad av gjennomsiktighet. Binding med nylontau gir lampen en håndlaget effekt. Den universelle formen var å bestemme enkelheten i produksjon og masseproduksjon. Å spare i lampens produksjonsprosess er den største fordelen.