Designmagasin
Designmagasin
Autonom Mobil Robot

Pharmy

Autonom Mobil Robot Autonom navigasjonsrobot for sykehuslogistikk. Det er et produktservicesystem for å utføre sikre og effektive leveranser, noe som reduserer helsepersonellets sjanser for å bli utsatt for å bli syke, begrense pandemisykdommer mellom sykehusansatte og pasienter (COVID-19 eller H1N1). Designet hjelper med å håndtere sykehusleveranser med enkel tilgang og sikkerhet, ved å bruke ukomplisert brukerinteraksjon gjennom den vennlige teknologien. Robotenhetene har evnen til å bevege seg autonomt innendørsmiljø og har synkronisert flyt med lignende enheter, og være i stand til å robotisere teamarbeidet.

Bolig

Shkrub

Bolig Shkrub-huset dukket opp av kjærlighet og for kjærlighet - et kjærlig par med tre barn. Husets DNA inkluderer strukturering av estetiske prinsipper som finner inspirasjon i ukrainsk historie og kultur inspirert av japansk visdom. Jordens element som materiale gjør seg gjeldende i strukturelle aspekter av hjemmet, for eksempel det originale halmtaket og i de vakre og tette strukturerte leirveggene. Ideen om å hylle, som et grunnleggende sted, kan sanses i hele hjemmet, som en delikat styretråd.

Smart Aroma Diffusor

Theunique

Smart Aroma Diffusor Agarwood er sjelden og dyr. Dens aroma kan bare oppnås fra forbrenning eller ekstraksjon, brukes innendørs og gir få brukere. For å bryte disse begrensningene lages en smart aroma diffusor og naturlige håndlagde agarwoodtabletter etter 3 års innsats med over 60 design, 10 prototyper og 200 eksperimenter. Den demonstrerer en ny mulig forretningsmodell og bruker kontekst for agarwoodindustri. Brukere kan ganske enkelt sette inn diffusor inne i en bil, tilpasse tid, tetthet og variasjon av aroma med letthet og nyte den altoppslukende aromaterapien uansett hvor de går og når de kjører.

Klimaanlegg

Midea Sensia HW

Klimaanlegg Midea Sensia fremmer livskvalitet og en innovativ måte å avsløre dekorasjonsobjektet. Foruten luftstrømningseffektiviteten og stillheten, presenterer den det innovative berøringspanelet som gir tilgang til funksjoner og lynets farger og intensitet. Fargeterapien hjelper anti-stress prosessen, trender innovative produkter på begge måter, trivsel og estetikk. I tillegg til den forskjellige estetikken, integrerer dens former interiøret i hjemmet med både eleganse og stil, og verdsetter huset ved indirekte lys.

Skrivebord

Duoo

Skrivebord Duoo desk er ønsket om å uttrykke karakter gjennom formenes minimalisme. Dens tynne horisontale linjer og vinklede metallben skaper et kraftig visuelt bilde. Den øverste hylla lar deg plassere skrivesaker slik at den ikke forstyrrer mens du arbeider. Et skjult brett på overflaten for tilkobling av enheter opprettholder en ren estetikk. Bordplaten i naturlig finér bærer varmen fra den naturlige treteksturen. Skrivebordet opprettholder en plettfri balanse, takket være harmonisk utvalgte materialer, funksjonalitet og praktisk kombinasjon med estetikk i vanlige og strenge former.

Hjemmelaget Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hjemmelaget Pastamaskin Hidro Mama Mia er en sosiokulturell redning gjennom italiensk gastronomi. Ekstremt enkel å bruke, den er lett og kompakt, enkel å lagre og transportere. Det gir trygg høy produktivitet, og gir en hyggelig matopplevelse til familien i hverdagens liv og venners samspill. Motoren er helt integrert i girkassen, og tilbyr kraft, robusthet og sikker bruk, og gir også enkel rengjøring og støtte. Den kutter deig med ulik tykkelse, og kan tilberede en rekke retter: pasta, nudler, lasagne, brød, kringle, pizza og mer.