Designmagasin
Designmagasin
Familie Kjøpesenter

Funlife Plaza

Familie Kjøpesenter Funlife Plaza er et familiesenter for fritid og utdanning for barn. Har som mål å lage en racingbilkorridor for barna å kjøre bil under foreldrenes shopping, et trehus for barn som passer på og leke inne, et "lego" tak med skjult kjøpesenternavn for å inspirere barnas fantasi. Enkel hvit bakgrunn med rødt, gult og blått, la barna tegne og fargelegge det på vegger, gulv og toalett!

Interiørdesign

Suzhou MZS Design College

Interiørdesign Dette prosjektet ligger i Suzhou, som er kjent for den tradisjonelle kinesiske hagedesignen. Designeren prøvde å samle både hennes modernistiske følelser så vel som Suzhou-folkespråket. Designet tar ledetråder fra tradisjonell Suzhou-arkitektur med bruk av hvitkalkede gipsvegger, månedører og intrikat hagearkitektur for å se for seg Suzhou-folketalen i en moderne sammenheng. Møbler ble opprettet med resirkulerte grener, bambus og halmtau med studenters deltakelse, noe som ga denne utdanningsrommet den spesielle betydningen.

Meldingsstol

Kepler 186f

Meldingsstol Strukturelt grunnlag for Kepler-186f lenestol er en bakke, loddet fra en ståltråd som elementene skåret ut av eik er festet ved hjelp av messinghylser. Ulike alternativer for armaturbruk kombineres i harmoni med treskjæring og juvelerelementer. Dette kunstobjektet representerer et eksperiment der forskjellige estetiske prinsipper kombineres. Det kan beskrives som "barbarisk eller ny barokk" der grove og utsøkte former kombineres. Som et resultat av improvisasjon ble Kepler flerlags, innhyllet med undertekstene og nye detaljer.

Parametrisk Design

Titanium Choker

Parametrisk Design Designvis bruker IOU 3D-simuleringsprogramvare for å lage parametriske modeller, i likhet med stilen som Zaha Hadid vant over arkitekturens verden. Materielt viser IOU eksklusive varer i titan med 18 karat gulllogoer. Titan er hotteste i smykker, men vanskelig å jobbe med. De unike egenskapene gjør brikkene ikke bare veldig lette, men gir en mulighet til å gjøre dem til nesten alle farger i spekteret.

Følg Fokus Ad-On

ND Lens Gear

Følg Fokus Ad-On ND LensGear justerer nøyaktig selvsentrert til linser med forskjellige diametre. ND LensGear-serien dekker alle linser som ingen andre tilgjengelige LensGear. Ingen kutting og ingen bøying: Ingen flere skrutrekkere, utslitte belter eller irriterende rester av stropper som stikker ut. Alt passer som en sjarm. Og et annet pluss, det er verktøyfritt! Takket være sin smarte design sentrerer den seg forsiktig og fast rundt linsen.

Adapter System For Profesjonell Filming

NiceDice

Adapter System For Profesjonell Filming NiceDice-System er den første multifunksjonelle adapteren i kameraindustrien. Det gjør det ganske morsomt å feste utstyr med forskjellige monteringsstandarder fra forskjellige merker - som lys, skjermer, mikrofoner og sendere - til kameraet på nøyaktig slik det er nødvendig for å være i henhold til situasjonen. Selv nye monteringsstandarder eller nylig kjøpt utstyr kan enkelt integreres i ND-systemet, bare ved å skaffe seg en ny adapter.