Designmagasin
Designmagasin
Oppgavelampe

Pluto

Oppgavelampe Pluto holder fokuset fast på stil. Den kompakte, aerodynamiske sylinderen går i bane rundt et elegant håndtak som ligger over en vinklet stativbase, noe som gjør det lettere å plassere med det myke, men fokuserte lyset med presisjon. Formen ble inspirert av teleskoper, men i stedet prøver den å fokusere på jorden i stedet for stjernene. Laget med 3d-utskrift med kornbasert plast, er det unikt, ikke bare for bruk av 3d-skrivere på industriell måte, men også miljøvennlig.

Emballasje

Winetime Seafood

Emballasje Emballasjedesignet for Winetime Seafood-serien skal demonstrere produktets friskhet og pålitelighet, bør skille det gunstig fra konkurrenter, være harmonisk og forståelig. Fargene som brukes (blå, hvit og oransje) skaper en kontrast, understreker viktige elementer og reflekterer merkevareposisjonering. Det unike konseptet som er utviklet, skiller serien fra andre produsenter. Strategien for visuell informasjon gjorde det mulig å identifisere produktsortimentet i serien, og bruken av illustrasjoner i stedet for bilder gjorde emballasjen mer interessant.

Lampe

Mobius

Lampe Mobius-ringen gir inspirasjon til design av Mobius-lamper. Den ene lampelisten kan ha to skyggeoverflater (dvs. tosidig overflate), den motsatte og den motsatte, noe som vil tilfredsstille allroundbelysningsbehovet. Den spesielle og enkle formen inneholder mystisk matematisk skjønnhet. Derfor vil mer rytmisk skjønnhet bli brakt til hjemlivet.

Halskjede Og Øreringer

Ocean Waves

Halskjede Og Øreringer Oceanic wave kjede er et vakkert stykke moderne smykker. Designets grunnleggende inspirasjon er havet. Det er enorme, vitalitet og renhet er de viktigste elementene som projiseres i kjeden. Designeren har brukt en god balanse av blått og hvitt for å presentere en visjon om å sprute bølger i havet. Den er håndlaget i 18 K hvitt gull og pyntet med diamanter og blå safir. Halskjedet er ganske stort, men likevel delikat. Den er designet for å matche alle former for antrekk, men er mer egnet for å bli parret med en utringning som den ikke vil overlappe hverandre.

Utstilling

City Details

Utstilling Utstillingsvinduet med designløsninger for hardbildede elementer City Details ble holdt fra 3. oktober til 5. oktober 2019 i Moskva. Avanserte konsepter av hardscape-elementer, sports- og lekeplasser, belysningsløsninger og funksjonelle urbane kunstgjenstander ble presentert på et område på 15 000 kvadratmeter. En nyskapende løsning ble brukt til å organisere utstillingsområdet, der i stedet for til og med rader med utstillingsboder ble det bygd byens fungerende miniatyrmodell med alle de spesifikke komponentene, for eksempel: torget, gater, en offentlig hage.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Sveitsiske arkitektkontor Evolution Design i samarbeid med det russiske arkitektstudioet T + T arkitekter har designet et romslig multifunksjonelt atrium ved det nye bedriftshovedkvarteret til Sberbank i Moskva. Dagslyset oversvømmet atrium huser forskjellige arbeidsplasser og en kaffebar, med det suspenderte diamantformede møterommet som midtpunktet for det indre gårdsrommet. Speilrefleksjonene, innglasset innvendig fasade og bruk av planter gir følelsen av romslighet og kontinuitet.