Designmagasin
Designmagasin
Reklame

Insect Sculptures

Reklame Hvert stykke ble håndlaget for å lage skulpturer av insekter inspirert av omgivelsene og maten de spiser. Kunstverket ble brukt som en oppfordring til handling via Doom-nettstedet for å identifisere spesifikke husholdningsskadegjørere. Elementene som ble brukt til disse skulpturene var hentet fra søppelhaller, søppeldunker, elveleier og supermarkeder. Når hvert insekt var samlet, ble de fotografert og retusjert i photoshop.

Prosjektnavn : Insect Sculptures, Designernes navn : Chris Slabber, Kundens navn : Chris Slabber.

Insect Sculptures Reklame

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.