Designmagasin
Designmagasin
Kontordesign

Puls

Kontordesign Det tyske ingeniørselskapet Puls flyttet til nye lokaler og benyttet denne muligheten til å visualisere og stimulere en ny samarbeidskultur i selskapet. Den nye kontorutformingen driver en kulturell endring, med team som rapporterer en betydelig økning i intern kommunikasjon, spesielt mellom forskning og utvikling og andre avdelinger. Selskapet har også sett en økning i spontane uformelle møter, kjent for å være en av de viktigste indikatorene for suksess innen forskning og utviklingsinnovasjon.

Boligbygg

Flexhouse

Boligbygg Flexhouse er et enebolig ved Zurich-sjøen i Sveits. Bygget på en utfordrende trekantet tomt, klemt mellom jernbanelinjen og den lokale adkomstveien, er Flexhouse et resultat av å overvinne mange arkitektoniske utfordringer: restriktive grenseavstander og bygningsvolum, tomtens trekantform, begrensninger angående lokale språklige. Den resulterende bygningen med brede glassvegger og en båndlignende hvit fasade er så lett og mobil å se ut at den ligner et futuristisk fartøy som har seilt inn fra innsjøen og funnet seg et naturlig sted å legge til kai.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub 6280.ch coworking hub ligger midt mellom fjell og innsjøer i det pittoreske Sentral-Sveits, og er et svar på det økende behovet for fleksible og tilgjengelige arbeidsområder i landlige områder i Sveits. Det tilbyr lokale frilansere og små bedrifter et moderne arbeidsområde med interiør som henter inspirasjon fra områdets livlige omgivelser og hyllest sin industrielle fortid, mens de omfavner arten av det 21. århundrets arbeidsliv.

Kontordesign

Sberbank

Kontordesign Kompleksiteten i dette prosjektet var å designe en smidig arbeidsplass av enorm størrelse innenfor en svært begrenset tidsramme og å holde de fysiske og emosjonelle behovene til kontorbrukere alltid i hjertet av designet. Med den nye kontordesignen har Sberbank satt de første skritt mot å modernisere arbeidsplasskonseptet sitt. Den nye kontordesignen gjør det mulig for personalet å utføre oppgavene sine i det mest passende arbeidsmiljøet og etablere en helt ny arkitektonisk identitet for den ledende finansinstitusjonen i Russland og Øst-Europa.

Kontor

HB Reavis London

Kontor Hovedkvarteret til HB Reavis UK er designet i henhold til IWBIs WELL Building Standard, og er rettet mot å fremme et prosjektbasert arbeid, som oppmuntrer til nedbryting av avdelingssiloer og gjør arbeid på tvers av forskjellige team enklere og mer tilgjengelig. Etter WELL Building Standard er arbeidsplassdesignen også rettet mot helseproblemer knyttet til moderne kontorer, som mangel på mobilitet, dårlig belysning, dårlig luftkvalitet, begrenset matvalg og stress.

Fritidshus

Chapel on the Hill

Fritidshus Etter å ha stått forslått i mer enn 40 år, er et falleferdig metodistkapell i Nord-England omgjort til et selvbetjent fritidshus for 7 personer. Arkitektene har beholdt de opprinnelige kjennetegnene - de høye gotiske vinduene og hovedsamlingshuset - og gjort kapellet til et harmonisk og behagelig rom oversvømmet av dagslys. Denne bygningen fra 1800-tallet ligger i et landlig engelsk landskap med panoramautsikt til de bølgende åsene og det vakre landskapet.