Designmagasin
Designmagasin
Desktop Installasjon

Wood Storm

Desktop Installasjon The Wood Storm er en stasjonær installasjon for visuell glede. Turbulensen i luftstrømmen gjøres ekte av en treforheng som forbedres av lys støpt nedenfra for en verden uten tyngdekraft. Installasjonen oppfører seg som en endeløs dynamisk loop. Det guider siktlinjen rundt den for å søke etter begynnelsen eller sluttpunktet da publikum faktisk danser med stormen.

Prosjektnavn : Wood Storm, Designernes navn : Naai-Jung Shih, Kundens navn : Naai-Jung Shih.

Wood Storm Desktop Installasjon

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.