Designmagasin
Designmagasin
Brannkokingssett

Firo

Brannkokingssett FIRO er et multifunksjonelt og bærbart 5kg kokesett for hver åpen ild. Ovnen har 4 gryter, festet som er avtakbare i en skuffeskinne-konstruksjon med en svingbar støtte for å opprettholde matnivået. Slik kan FIRO enkelt og trygt brukes som en skuff uten å søle mat mens ovnen legger halvveis i ilden. Pottene brukes til matlaging og spiseformål og håndteres med bestikkverktøyet som klemmer seg på hver side av grytene for å bære dem i temperaturisolasjonslommer mens de er varme. Det inkluderer også et teppe som også er en veske som inneholder alt nyttig utstyr.

Prosjektnavn : Firo, Designernes navn : Andrea Sosinski, Kundens navn : NIMTSCHKE DESIGN - Andrea Sosinski.

Firo Brannkokingssett

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.