Designmagasin
Designmagasin
Armbånd

Phenotype 002

Armbånd Formen av Phenotype 002 armbånd er resultatet av digital simulering av biologisk vekst. Algoritmen som brukes i den kreative prosessen gjør det mulig å etterligne oppførselen til biologisk struktur som skaper uvanlige organiske former, og oppnår diskret skjønnhet takket være optimal struktur og materiell ærlighet. Prototypen materialiseres ved bruk av 3D-utskriftsteknologi. I sluttfasen er smykkestykket håndstøpt i messing, polert og ferdig med oppmerksomhet på detaljer.

Prosjektnavn : Phenotype 002, Designernes navn : Maciej Nisztuk, Kundens navn : In Silico.

Phenotype 002 Armbånd

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.