Designmagasin
Designmagasin
Åpent Servise

Osoro

Åpent Servise OSOROs innovative karakter er å kombinere kvaliteten på forsterket forglasset porselen og dens typiske elfenbensfargede glanset hud med den funksjonen som er egnet til å bevare mat i kjøleskap eller fryser og til matlaging med dampovn eller mikrobølgeovn. Den enkle, modulære formen med sine forskjellige elementer kan stables for å spare plass, fleksibelt kombinert og lukket med en flerfarget O-sealer eller O-Connector, slik at maten holder seg godt forseglet i den. OSORO kan brukes universelt og eliminere behovet for vårt daglige liv.

Prosjektnavn : Osoro, Designernes navn : Narumi Corporation, Kundens navn : Narumi Corporation, Osoro.

Osoro Åpent Servise

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.