Designmagasin
Designmagasin
Brusemballasje

Coca-Cola Tet 2014

Brusemballasje Å lage en serie Coca-Cola-bokser som sprer millioner av Tết-ønsker over hele landet. Vi brukte Coca-colas Tết-symbol (svelgfuglen) som utstyr for å danne disse ønsker. For hver boks ble hundrevis av håndtegnede svaler laget og omhyggelig arrangert rundt et tilpasset manus, som til sammen danner en serie meningsfylte vietnamesiske ønsker. "En", betyr fred. "Tài" betyr suksess, "Lộc" betyr velstand. Disse ordene blir utvekslet mye gjennom hele ferien, og pryder tradisjonelt Tết-dekorasjoner.

Prosjektnavn : Coca-Cola Tet 2014, Designernes navn : Rice Creative, Kundens navn : Rice Creative.

Coca-Cola Tet 2014 Brusemballasje

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.