Designmagasin
Designmagasin
Avtakbar Enhet For Utdanning

Unite 401

Avtakbar Enhet For Utdanning Unite 401: The perfect duo for Education. La oss snakke om teamarbeid. Med en utrolig allsidig 2-i-1-design, er Unite 401 det ideelle studentenheten for samarbeidende læringsmiljøer. Kombinasjonen av et nettbrett og en bærbar PC leverer den kraftigste mobile løsningen for utdanning, styrket av mgseries sikker design til den smarteste prisen.

Lampe

Capsule Lamp

Lampe Lampen ble opprinnelig designet for et merke for barneklær. Inspirasjonen kommer fra kapselleker som barn får fra salgsautomater som vanligvis ligger på butikkfronter. Når man ser opp på lampen, kan man se en haug med fargerike kapselleker, som hver bærer ønske og glede som vekker ens ungdommelige sjel. Antall kapsler kan justeres og innholdet erstattes slik du vil. Fra hverdags trivia til spesielle dekorasjoner blir hvert objekt du putter i kapslene en egen unik fortelling, og dermed krystalliserer du ditt liv og sinnstilstand på et bestemt tidspunkt.

Teppe

Folded Tones

Teppe Tepper er iboende flate, målet var å utfordre dette enkle faktum. Illusjonen av tredimensjonalitet oppnås med bare tre farger. Mangfoldet av toner og dybden på teppet er avhengig av bredden og tettheten på stripene, snarere enn en stor fargepalett som kan krukke med et bestemt rom, og dermed muliggjør fleksibel bruk. Fra oven eller langt borte ligner teppet et brettet ark. Imidlertid, mens du sitter eller ligger på den, kan det hende at illusjonen av brettene ikke er synlig. Dette fører til bruk av enkle repeterende linjer som kan nytes som et abstrakt mønster på nært hold.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Dette er et produkt som fungerer som funksjon og skjønnhet samtidig, krydret med et snev av kultur og røtter. "Positiv og negativ" paravant fungerer som en justerbar og mobil barriere for personvern som ikke stikker ut eller forstyrrer et rom. Det islamske motivet gir en blonderlignende effekt som trekkes fra og vice vers fra Corian / Resin-materialet. I likhet med yin yang, er det alltid litt bra i det dårlige og alltid litt dårlig i det gode. Når solen går ned på 'Positivt og negativt', er det virkelig dens skinnende øyeblikk, og de geometriske skyggene maler rommet.

Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Både miljøvennlig og nyskapende, LECOMOTION E-trike er en elektrisk assistent trehjulssykkel som er inspirert av nestede handlekurver. LECOMOTION E-trikes er designet for å fungere som en del av et urban sykkeldelingssystem. Designet for å hekke innenfor hverandre i en linje for kompakt lagring og for å gjøre det mulig å samle og flytte mange på en gang via en svingende bakdør og et avtakbart veivsett. Pedalhjelp tilbys. Du kan bruke den som en vanlig sykkel, med eller uten støttebatteriet. Lasten tillot også transport av 2 barn eller en voksen.

Makuleringsmaskin

HandiShred

Makuleringsmaskin HandiShred er en bærbar manuell papirfreser, krever ingen ekstern strømkilde. Den er designet liten og pent slik at du kan legge den på skrivebordet ditt, inne i en skuff eller koffert som lett får tilgang til og makulerer viktige dokumenter når som helst. Denne hendige makuleringsmaskinen fungerer utmerket for å makulere dokumenter eller kvitteringer for å sikre at den private, konfidensielle og personlige informasjonen holdes sikker til enhver tid.