Designmagasin
Designmagasin
Smart Kjøkkenfabrikk

FinaMill

Smart Kjøkkenfabrikk FinaMill er en kraftig kjøkkenfabrikk med utskiftbare og påfyllbare krydderputer. FinaMill er den enkle måten å heve matlagingen med den dristige smaken av nykvernede krydder. Bare fyll de gjenbrukbare belgene med tørkede krydder eller urter, smekk en belte på plass og mal den nøyaktige mengden krydder du trenger med et trykk på en knapp. Bytt ut krydderbønner med bare noen få klikk og fortsett å lage mat. Det er den ene kvernen for alle dine krydder.

Prosjektnavn : FinaMill, Designernes navn : Alex Liu, Kundens navn : Elemex Limited.

FinaMill Smart Kjøkkenfabrikk

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.