Designmagasin
Designmagasin
Baderomssett

LOTUS

Baderomssett Refleksjon til badene i Lotus Flowers… Lotus bad har blitt implementert ved å hente inspirasjon fra formen på Lotusblomstens blader Zhou Dunyi som lærer Confucius filosofi sa "Jeg liker Lotusblomsten siden den vokser i gjørmen og aldri blir skitten," i diskursen hans. Lotus blader, er skitt repeller som angitt her. Bladstrukturen til Lotus-blomsten har blitt etterlignet i produksjonen av serien

Prosjektnavn : LOTUS, Designernes navn : Bien Seramik Design Team, Kundens navn : BİEN SERAMİK SAN.VE TİC.A.Ş..

LOTUS Baderomssett

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.