Designmagasin
Designmagasin
Kraner

Electra

Kraner Electra som ikke har separat håndtak, tiltrekker seg alle på grunn av sin eleganse og smarte utseende er avgjørende for å være unike for kjøkken. Trekk ned den digitale vaskeblanderen gir brukerne bevegelsesfrihet på kjøkkenene, mens de tilbyr alternativene til to forskjellige strømningsfunksjoner. På electras frontområde gir en elektronisk pute deg tilgang til alle funksjonene, enten når sprayen er montert inn i tuten eller i hånden med bare fingerspissen du kan kontrollere.

Prosjektnavn : Electra, Designernes navn : E.C.A. Design Team, Kundens navn : E.C.A - Valfsel Armatür Sanayi A.ş..

Electra Kraner

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.