Designmagasin
Designmagasin
Brevåpner

Memento

Brevåpner Alle starter med takknemlig. En serie brevåpnere som gjenspeiler yrker: Memento er ikke bare et sett med verktøy, men også en serie objekter som uttrykker brukerens takknemlighet og følelser. Gjennom produktsemantikk og enkle bilder av forskjellige yrker, gir designene og de unike måtene hvert Memento-stykke brukes brukeren forskjellige inderlige opplevelser.

Prosjektnavn : Memento, Designernes navn : Bryan Leung, Kundens navn : Bryan Leung.

Memento Brevåpner

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.