Designmagasin
Designmagasin
Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest er en offentlig skulptur laget av syrefast rustfritt stål. Den er opplyst med programmerbare RGB LED-lamper som gjør at skulpturen kan gjennomgå en spektakulær metamorfose når solen går ned. Det ble skapt som en refleksjon over plantenes evne til å produsere oksygen. Tittelskogen består av 18 stålstammer / -stammer som ender med kroner i form av sfæriske konstruksjoner som representerer en enkelt luftboble. Bubble Forest refererer til den jordlige floraen så vel som den som er kjent fra bunnen av innsjøer, hav og hav

Prosjektnavn : Bubble Forest, Designernes navn : Mirek Struzik, Kundens navn : Altarea.

Bubble Forest Offentlig Skulptur

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.