Designmagasin
Designmagasin
Konsoll

Qadem Hooks

Konsoll Qadem Hooks er et kunstverk med en konsollfunksjon inspirert av naturen. Den er sammensatt av forskjellige malte grønne, gamle kroker, som ble brukt sammen med Qadem (en gammel tre-muldyrs sal bak) for å transportere hvete fra en landsby til en annen. med et glasspanel på toppen.

Krydderbeholder

Ajorí

Krydderbeholder Ajorí er en kreativ løsning for å organisere og lagre forskjellige krydder, krydder og krydder for å tilfredsstille og passe til de forskjellige kulinariske tradisjonene i hvert land. Den elegante organiske designen gjør det til et skulpturelt stykke, noe som resulterer i et utmerket ornament å gjenspeile som en samtaleoppstarter rundt bordet. Pakkedesignet er inspirert av hvitløkshuden, og blir et entydig forslag til miljøemballasje. Ajorí er et miljøvennlig design for planeten, inspirert av naturen og laget helt av naturlige materialer.

Upcycled Smykker

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Smykker Vakre, klare, oppryddede smykker, designet ut fra et behov for å bruke avfallsmaterialet fra produksjonen av Claire de Lune Chandelier. Denne linjen har utviklet seg til et betydelig antall samlinger - alle forteller historier, som alle representerer veldig personlige glimt inn i filosofiene til designeren. Åpenhet er en viktig del av designernes egen filosofi, og dette gjenspeiles av henne ved valget av akryl brukt. Bortsett fra speilet akryl brukt, som i seg selv reflekterer lys, er materialet alltid gjennomsiktig, farge eller klart. CD-emballasje forsterker begrepene repurposing.

Konsoll

Mabrada

Konsoll En unik konsoll laget av malt tre med steinfinish, som viser frem en gammel autentisk kaffekvern som går tilbake til den ottomanske perioden. En jordansk kaffekjøler (Mabrada) ble gjengitt og skulpturert for å stå som et av bena på motsatt side av konsollen der kverna sitter, og skapte et fascinerende stykke for en foajé eller stue.

Ring

The Empress

Ring Fantastisk skjønnhetsstein - pyrope - dens essens gir storhet og høytidelighet. Det er skjønnheten og det unike ved steinen identifisert bildet, som er ment fremtidig dekorasjon. Det var behov for å lage en unik ramme for stein, som ville føre ham opp i luften. Steinen ble trukket utover holdemetallet. Denne formelen sensuell lidenskap og attraktiv kraft. Det var viktig å beholde det klassiske konseptet og støtte den moderne oppfatningen av smykker.

Bedriftsidentitet

Jae Murphy

Bedriftsidentitet Det negative rommet brukes fordi det gjør seerne nysgjerrige, og når de først opplever det Aha-øyeblikket, liker de det umiddelbart og memorerer det. Logomerket har initialer J, M, kameraet og stativet integrert i det negative rommet. Siden Jae Murphy ofte fotograferer barn, antyder de store trappene, dannet med navn og lavt plassert kamera at barna er velkomne. Gjennom bedriftsidentitetsdesign videreutvikles den negative romideen fra logoen. Det tilfører en ny dimensjon til hvert element og får slagordet, An Uncommon View of the Commonplace, til å stå tro.