Designmagasin
Designmagasin
Skøyte For Myk Og Hard Snø

Snowskate

Skøyte For Myk Og Hard Snø Den originale Snow Skate er her presentert i en ganske ny og funksjonell design - i mahogny av hardt tre og med løpere av rustfritt stål. En fordel er at tradisjonelle lærstøvler med hæl kan brukes, og som sådan er det ingen etterspørsel etter spesielle støvler. Nøkkelen til trening på skøyta er den enkle båndteknikken, ettersom design og konstruksjon er optimalisert med en god kombinasjon til skøytenes bredde og høyde. En annen avgjørende faktor er bredden på løperne som optimaliserer lederskøyta på solid eller hard snø. Løperne er i rustfritt stål og utstyrt med innfelte skruer.

Prosjektnavn : Snowskate, Designernes navn : KT Architects, Kundens navn : Arkitektavirki Kári Thomsen ark.MAA.

Snowskate Skøyte For Myk Og Hard Snø

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.