Designmagasin
Designmagasin
Boutique & Showroom

Risky Shop

Boutique & Showroom Risky shop ble designet og opprettet av smallna, et designstudio og vintagegalleri grunnlagt av Piotr Płoski. Oppgaven bød på mange utfordringer, ettersom butikken ligger i andre etasje i et husehus, mangler et butikkvindu og har et areal på bare 80 kvm. Her kom ideen om å doble området, ved å utnytte både plassen i taket så vel som gulvplassen. En gjestfri og hjemmekoselig atmosfære oppnås, selv om møblene faktisk henges opp ned i taket. Risikobutikk er designet mot alle regler (den trosser til og med tyngdekraften). Det gjenspeiler fullt merkevaren.

Prosjektnavn : Risky Shop, Designernes navn : smallna, Kundens navn : Risky Shop powered by smallna.

Risky Shop Boutique & Showroom

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.