Designmagasin
Designmagasin
Stadion Gjestfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadion Gjestfrihet Prosjektet med de nye Sky-salongene er bare det første trinnet i det enorme oppussingsprogrammet som AC Milan og FC Internazionale, sammen med Milanos kommune, gjennomfører med sikte på å transformere San Siro stadion i et multifunksjonsanlegg som kan være vert for alle de viktige begivenhetene som Milano vil møte i løpet av det kommende EXPO 2015. Etter suksessen med skybox-prosjektet har Ragazzi & Partners gjennomført ideen om å lage et nytt konsept med gjestfrihetsrom på toppen av den store grand stand på San Siro Stadium.

Prosjektnavn : San Siro Stadium Sky Lounge, Designernes navn : Francesco Ragazzi, Kundens navn : A.C. Milan - F.C. Internazionale.

San Siro Stadium Sky Lounge Stadion Gjestfrihet

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.