Designmagasin
Designmagasin
Individuell Hjemmetermostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuell Hjemmetermostat Termostaten for smarttelefonen har et minimalistisk, elegant design, i strid med tradisjonelle termostatdesign. Den gjennomskinnelige kuben går fra hvit til farge på et øyeblikk. Alt du trenger å gjøre er å bruke en av de 5 utskiftbare fargefilmene på baksiden av enheten. Myk og lett, fargen gir et delikat preg av originalitet. Fysiske interaksjoner holdes på et minimum. En enkel berøring gjør det mulig å endre temperatur mens alle andre kontroller gjøres fra brukerens smarttelefon. E-blekkskjermen er valgt for sin enestående kvalitet og minimale energiforbruk.

Visuell Kunst

Loving Nature

Visuell Kunst Å elske naturen er et prosjekt med kunstverk som henviser til kjærlighet og respekt for naturen, til alle levende ting. På hvert maleri legger Gabriela Delgado spesiell vekt på farger og velger nøye elementer som blandes med harmoni for å oppnå en frodig, men enkel finish. Forskningen og hennes ekte forkjærlighet for design gir den en intuitiv evne til å lage livlige fargede brikker med flekkelementer som spenner fra det fantastiske til det geniale. Hennes kultur og personlige opplevelser former komposisjonene til unike visuelle fortellinger, som absolutt vil forskjønne enhver atmosfære med natur og munterhet.

Tilpasningsdyktige Smykker

Gravity

Tilpasningsdyktige Smykker Mens det i det 21. århundre ofte er bruk for høye moderne teknologier, av nye materialer eller ekstreme nye former, er et must å gjøre innovasjoner, Bevist Gravity det motsatte. Gravity er en samling av tilpasningsdyktige smykker som bare bruker gjengingen, en veldig gammel teknikk og tyngdekraften, en uuttømmelig ressurs. Samlingen er sammensatt av et stort antall sølv- eller gullelementer, med forskjellige design. Hver av dem kan assosieres med perler eller steinstrenger og anheng. Samlingen blir så uendelig med forskjellige juveler.

Lampe

Schon

Lampe Lyskilder til denne unike lampen er plassert i midten av den generelle formen, slik at den lyser opp en myk og jevn lyskilde. De lyse overflatene kan skilles fra hoveddelen så enkel kroppsform med lavere deler pluss å spare energi gjennom lavt forbruk av strøm gir det en ekstra funksjon. En annen moderne funksjon i dette unike lyset er også en berørbar kropp for å slå lyset på eller av. Uttrykk fører til forskjeller i belysning og belysning av lampen er blitt designet. Det meste av lys fra lamper slik at betrakteren ikke vil dra nytte av lyset. Nydelig å leve.

Roman

180º North East

Roman "180º North East" er en eventyrfortelling på 90 000 ord. Den forteller den sanne historien om reisen Daniel Kutcher gjennom Australia, Asia, Canada og Skandinavia høsten 2009 da han var 24 år. Integrert i hovedteksten i teksten som forteller historien om det han levde gjennom og lærte under turen , bilder, kart, ekspressiv tekst og video hjelper med å fordype leseren i eventyret og gir en bedre følelse av forfatterens egen personlige opplevelse.

Sparegris

DEEPE

Sparegris Objektet er en sparegris.Den unike karakterformede utseendet kombinerer et dyrt, prestisjefylt smykke har en elskelig og snill og konstant tilstedeværelse av familiemedlemmer. Innsamling er veldig funksjonelle egenskaper. Men den mest fremragende funksjonen DeePee - alt i tillegg til standardfunksjoner perfekt oppfyller - er at ny formulering, unik og komplementær kontekstualisert "juvel" alt eksklusivt hjem.