Designmagasin
Designmagasin
Servant

Vortex

Servant Målet med virvelutformingen er å finne en ny form for å påvirke vannføringen i servanter for å øke effektiviteten, bidra til deres brukeropplevelse og forbedre deres estetiske og semiotiske egenskaper. Resultatet er en metafor, avledet fra en idealisert virvelform som betyr avløp og vannføring som visuelt indikerer hele gjenstanden som en fungerende servant. Denne formen kombinert med kranen, fører vannet inn til en spiralbane, slik at den samme mengden vann dekker mer grunn, noe som resulterer i redusert vannforbruk for rengjøring.

Prosjektnavn : Vortex, Designernes navn : Deniz Karasahin, Kundens navn : Dk design.

Vortex Servant

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.