Designmagasin
Designmagasin
Vodka

Kasatka

Vodka "KASATKA" ble utviklet som en premium vodka. Designet er minimalistisk, både i form av flasken og i fargene. En enkel sylindrisk flaske og et begrenset utvalg av farger (hvitt, gråtoner, svart) fremhever den krystallinske renheten til produktet, og elegansen og stilen til en minimalistisk grafisk tilnærming.

Prosjektnavn : Kasatka, Designernes navn : Anastasia Smyslova, Kundens navn : Anastasia Smyslova.

Kasatka Vodka

Dette utmerkede designet er vinneren av gylden designpris i belysningsprodukter og designkonkurranse for lysprosjekter. Du bør definitivt se den gyldne prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative belysningsprodukter og designprosjekter for belysningsprosjekter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.