Designmagasin
Designmagasin
Offentlig Kunst

Flow With The Sprit Of Water

Offentlig Kunst Ofte er miljøer i samfunnet forurenset av inter- og intra-personlige dissonanser fra innbyggerne, noe som resulterer i synlig og usynlig kaos i omgivelsene. Den ubevisste effekten av denne lidelsen er at innbyggerne regresserer til rastløshet. Denne vanlige og sykliske agitasjonen påvirker kroppen, sinnet og ånden. Skulpturene guider, steller, renser og styrker det positive "chi" i et rom, med fokus på hyggelige og fredelige utfall. Med et subtilt skifte i miljøet, blir publikum ledet mot en balanse mellom deres indre og ytre virkeligheter.

Prosjektnavn : Flow With The Sprit Of Water, Designernes navn : Iutian Tsai, Kundens navn : Chang yih hi-tech industrial park.

Flow With The Sprit Of Water Offentlig Kunst

Dette eksepsjonelle designet er en vinner av platina designprisen i konkurranse om leketøy, spill og hobbyprodukter. Du bør absolutt se den prisbelønte designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative leketøy-, spill- og hobbyprodukter.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.