Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivelseslamper som inneholder orientalsk filosofi. Orientalsk estetikk legger stor vekt på forholdet mellom virtuell og faktisk, full og tom. Å skjule lysdiodene subtilt i metallstangen sikrer ikke bare tomheten og renheten i lampeskjermen, men skiller også Kong fra andre lamper. Designere fant ut det gjennomførbare håndverket etter mer enn 30 ganger eksperimenter for å presentere lyset og forskjellig tekstur perfekt, noe som muliggjør en fantastisk lysopplevelse. Basen støtter trådløs lading og har en USB-port. Det kan slås av eller på bare ved å vifte med hendene.

Prosjektnavn : Little Kong, Designernes navn : Guogang Peng, Kundens navn : RUI Design & Above Lights .

Little Kong Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Design av dagen

Fantastisk design. God design. Beste design.

Gode design skaper verdi for samfunnet. Hver dag har vi et spesielt designprosjekt som demonstrerer dyktighet i design. I dag er vi glade for å vise frem et prisbelønnet design som utgjør en positiv forskjell. Vi vil ha flere flotte og inspirerende design hver dag. Sørg for å besøke oss hver dag for å glede oss over nye gode designprodukter og prosjekter fra største designere over hele verden.