Designmagasin
Designmagasin
Lampe

Little Kong

Lampe Little Kong er en serie omgivelseslamper som inneholder orientalsk filosofi. Orientalsk estetikk legger stor vekt på forholdet mellom virtuell og faktisk, full og tom. Å skjule lysdiodene subtilt i metallstangen sikrer ikke bare tomheten og renheten i lampeskjermen, men skiller også Kong fra andre lamper. Designere fant ut det gjennomførbare håndverket etter mer enn 30 ganger eksperimenter for å presentere lyset og forskjellig tekstur perfekt, noe som muliggjør en fantastisk lysopplevelse. Basen støtter trådløs lading og har en USB-port. Det kan slås av eller på bare ved å vifte med hendene.

Prosjektnavn : Little Kong, Designernes navn : Guogang Peng, Kundens navn : RUI Design & Above Lights .

Little Kong Lampe

Dette fantastiske designet er en vinner av sølvdesignpris i mote, klær og design av klesplagg. Du bør definitivt se de sølvprisvinnende designernes designportefølje for å oppdage mange andre nye, innovative, originale og kreative mote-, kles- og plaggdesignarbeider.

Designlegenden om dagen

Legendariske designere og deres prisbelønte arbeider.

Design Legends er ekstremt kjente designere som gjør vår verden til et bedre sted med sine gode design. Oppdag legendariske designere og deres innovative produktdesign, originale kunstverk, kreativ arkitektur, fremragende motedesign og designstrategier. Nyt og utforsk originale designverk fra prisbelønte designere, kunstnere, arkitekter, innovatører og merker over hele verden. La deg inspirere av kreative design.